PROMOSI AKHIR TAHUN CUCKOO BUKIT GAMBIR

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Warga Bukit Gambir.

Sempena promosi akhir tahun, CUCKOO telah memberikan diskaun khas untuk model XCEL. Jika sebelum ini anda perlu membayar RM 85 sebulan, sekarang pengguna Cuckoo Bukit Gambir hanya perlu bayar RM 70 sahaja sebulan. Diskaun RM 15 sebulan ini akan tamat pada 31 Disember 2019.

Model XCEL adalah model terbaharu bagi kategori table top yang direka khas untuk memenuhi keperluan rakyat Malaysia dan pelanggan Cuckoo Bukit Gambir.

Antara kelebihan model XCEL adalah mempunyai 4 tahap suhu ; panas, suam, sejuk dan suhu bilik. Malahan Model XCEL juga direka untuk memberikan penjimatan bil TNB kepada pelanggan Cuckoo Bukit Gambir dengan fungsi penjimatan elektrik build in didalam litar elektronik mesen Penapis Air Cuckoo XCEL.

Anda tidak mempunyai ruang yang luas di dapur ?  Warga Bukit Gambir tidak perlu risau lagi kerana model XCEL direka dengan slim design supaya tidak menggunakan ruang yang banyak di kawasan dapur.

Untuk kesihatan pelanggan Cuckoo Bukit Gambir, mesen Penapis Air Cuckoo berkeupayaan untuk menapis 99.9% kotoran dalam air. Lebih daripada itu, Penapis Air Cuckoo juga menghasilkan air mineral beralkali ringan berbanding penapis air lain yang menghasilkan air yang kosong melalui penapisan reverse osmosis mereka.

.

.

PROMOSI SEMASA CUCKOO DAN PROMOSI DISKAUN KHAS MODEL XCEL

Leave a Reply

error: Content is protected !!